Ušli su u njegovu sobu i našli nešto SABLASNO! 10 godina nakon smrti Majkla Džeksona detektivi otkrivaju detalje!

Autor:

Zabava

21.06.2019

12:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Detalji su izneti u novom dokumentarnom filmu o Majklu Džeksonu u kojem trojica detektiva otkrivaju tok istrage koja je usledila nakon potvrde da je pevač preminuo u svom domu, 25. juna 2009. (skoro pa tačno pre 10 godina).

RepublikaFoto: youtube.com/Rafael Ahmed
Majkl Džekson...

Mnogo polemike je pokrenula vest o njegovoj smrti za koju je 2011. na dve godine bio osuđen njegov lični doktor Konrad Marej zbog nedozvoljene kombinacije i doze lekova koje je dao Majklu.

Marej je doslužio kaznu, a sada detektivi Orlando Martinez, Den Majers i Skot Smit otkrivaju šta su pronašli u sobi u kojoj je Džekson pronađen mrtav.

- Bilo je zabeleški, komada papira oblepljenih svuda po sobi, ogledala i vrata sa kratkim sloganima i izrazima - rekli su i dodali da je spavaća soba bila sva u neredu, a da su neki od tih natpisa bili poput reči pesama.

- Kada smo ušli u sobu u kojoj je Konrad lečio Majkla, na krevetu smo zatekli kompjuter, na krevetu je bila i živopisna lutka i fotografije beba nalik onima iz reklama - istakli su.

Detektivi su poručili i da soba nije bila ni nalik onoj u kojoj se neko lečio, ali da su pronašli torbu doktora Mareja u kojoj je bilo leka za koji se smatra da je usmrtio Majkla.

Našli su i "tone otpada, igala, praznih boca, svega onog što nije trebalo da bude tamo".

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading