Jedva je dočekala: Lejdi Gaga se useljava kod Bredlija Kupera!

Autor:

Zabava

13.07.2019

17:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Irina Šajk tek nedavno je napustila dom u kom je živela sa verenikom Bredlijem Kuperom, a Lejdi Gaga namerava da se useli.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Gaga unela svoje stvari kod Bredlija...

Lejdi Gaga (33) i Bredli Kuper (44) su pod budnim okom medija već nekoliko meseci, koliko se i spekuliše o njihovoj vezi koja je navodno bila glavni okidač za raskid slavnog glumca i manekenke Irine Šajk (33), sa kojom je bio četiri godine u vezi i sa kojom ima ćerku.

Samo što se iselila... Irina

Irina je dala prvi interju nakon razlaza sa Bredlijem, u kojem je navela kako i dalje veruje u ljubav, a sada se šuška kako je Lejdi Gaga počela da se useljava u Bredlijevu kuću u Njujorku vrednu 13,5 miliona dolara.

- Sada kada je njegova veza sa Irinom završena, Gaga neće dozvoliti da joj Bredli tek tako "isklizne" iz ruke. Čak je preselila deo svojih stvari u njegov dom - rekao je izvor blizak paru za magazin "In Touch".

Izvor navodi i kako je Gaga kupila mnogo haljina, cipela i, naravno - donjeg veša, a da je Bredli navodno već raščistio deo garderobera.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Okončali vezu... Irina i Bredli

Ni to nije sve. Kruže glasine kako je vrlo moguće i venčanje slavnog para, koje će navodno biti veliko i raskošno.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading