Rijana srušila internet: Zbog grudi dobila 3,5 miliona lajkova!

Autor:

Zabava

31.07.2019

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetska megazvezda Rijana u toku današnjeg dana objavila je fotografije koje su nastale tokom snimanja editorijala za donji veš, a nakon toga internet je podivljao.

Foto: printscreen/instagram
Rijana raspametila...

Bujne Rijanine grudi, očigledno su privukle pažnju muškog dela njenih pratilaca, ali i žene su odlepile za ovim fotografijama. 

Na prvoj fotografiji koju je pevačica sa Barbadosa objavila, ona sedi na krevetu, a iza nje su cvetni tapeti i šareni jastuk, kao i cvetna lampa koja pravi idealan ugođaj, s obzirom na to da je i njen provokativni donji veš cvetnog dezena.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

New August @savagexfenty drops MIDNIGHT TONIGHT only at savagex.com !!

A post shared by badgalriri (@badgalriri) on Jul 31, 2019 at 8:01am PDT

 

Kosa joj je u zavodljivim loknama i na sebi ima minimalnu količinu šminke.

Do sada Rijana je dobila preko 15 hiljada komentara i na jednoj od fotografija oko 3,5 miliona lajkova dok je prati 73.7 miliona ljudi. 

 

 

Na drugoj fotografiji je nešto drugačija, ali ništa manje zavodljiva. Rijana je izreklamirala samo brushalter u boji lavande, a slikom je takođe oduševila budući da ova objavatrenutno ima više lajkova od prethodne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading