Spavao sa preko 10 hiljada muškaraca: Poznati reditelj šokirao svojim PRIZNANJEM!

Autor: Kurir.rs

Zabava

30.08.2019

15:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džoel Šumaher, reditelj filma "Betmen zauvek", kao i "Fantom iz opere", javno je istakao kako je za svojih 80 godina, koliko je upravo danas napunio, kroz krevet "propustio" između 10.000 i 20.000 muškaraca.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džoel Šumaher

Strani mediji čitav dan gore zbog njegovog priznanja, a on i dalje nije otkrio sve o čemu je godinama ćutao.

- Spavao sam sa između 10.000 i 20.000 muškaraca. Imao sam se*s sa poznatima, oženjenima i sve to ću poneti sa sobom u grob. Nikada nisam pričao ni o kome s kim sam delio krevet - izjavio je on.

- Koristio sam zaštitu, ali ona bi pucala. Bilo je i puno droge tada. Tako se nekad nosilo s gubitkom. Gubitkom mnogih koje sam voleo, koji su mi se sviđali, s kojima sam osećao jaku privlačnost, kojima sam se divio - nastavio je on, napominjući da će sve to otići sa njim u grob.

- Sada ima puno homoseksualaca koji se udaju, žene, imaju decu ili je usvajaju. Kad sam ja bio mlad, toga nije bilo - ispričao je Šumaher.

Zbog ove izjave podigla se ogromna prašina, a mnogi su došli i do zaključka da je upravo zbog takvog načina razmišljanja ovog reditelja "Betmen i Robin" i doživeo toliki uspeh.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading