Nakon smrti Džordža Majkla, njegov dečko spava na ulici!

Autor:

Zabava

14.09.2019

17:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije se snašao posle smrti pevača.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Dzordž Majkl

Bivši ljubavnik preminulog pevača Džordža Majkla, Fadi Favaz (46)  postao je beskućnik nakon što se iselio iz hotela gde je noćenje plaćao 49 funti, koji mu je bio dom pošto što je izbačen iz pevačeve vile vredne pet miliona evra, kako prenose američki mediji.

List "Mirror" je preneo i da je nezaposleni Fadi viđen u centru Londona, a veruje se da spava na ulicama ovog grada.

Fadi je bivši frizer koji je radio sa nekim od najvećih zvezda današnjice, a u londonski hotel se uselio nakon što je nedavno demolirao luksuznu vilu pokojnog pevača, besan zbog toga što je izgubio spor sa Majklovom porodicom oko toga kome pripada kuća.

Mediji su takođe preneli i da se frizer oglasio putem društvenih mreža i potvrdio da nema krov nad glavom.

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džordž Majkl

- Tri godine su prošle od smrti ikone Džordža Majkla i advokati još uvek nisu ništa rešili, tako da poslednjih nekoliko dana spavama na ulici u Covent Gardenu umesto da sam u svom domu. Uzeli su mi ključ pomoću trika koji su smislili i sada, dva meseca kasnije još uvek nemam nikakve novosti. Kakva je jeftina ikona ovaj Džordž Majkl - napisao je on na svom Facebook profilu.

Mediji su još preneli da je Fadi negirao da je bio u bilo kakvoj vezi sa pevačem, a čak je izjavio da on nije onaj za koga ga smatraju.

"Ja nisam Fadi, žao mi što moram da vas razočaram. Tragično je to što se dogodilo Džordžu, to je veliki gubitak, ali ja ga nisam poznavao", rekao je on američkim novinarima.

Fadi i Majkl bili su u vezi od 2012. godine pa sve do njegove smrti, a on je bio taj koji je pronašao pevačevo telo. Tvrdio je da je Džordž izvršio samoubistvo, ali je u martu 2017. godine potvrđeno da je Majkl umro prirodnom smrću.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading