Prijatelji ponovo na okupu: Dženifer Aniston jednim potezom izazvala oduševljenje miliona!

Autor:

Zabava

15.10.2019

19:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Dženifer Aniston koja je osvojila srca publike širom sveta svojom ulogom u kultnom sitkomu "Prijatelji" , danas je oduševila svoje fanove kada je na svom Instagram nalogu podelila fotografiju na kojoj je ponovo na okupu sa starom ekipom iz pomenute serije.

RepublikaFoto: twitter.com/printscreen
Prijatelji

Ova fotografija Rejčel (Dženifer Aniston), Džoija (Met Leblanka), Monike (Kortni Koks), Čendlera (Metju Perij), Fibi (Lisa Kudrov) i Rosa (Dejvid Švimera), šesnaest godina nakon emitovanja poslednje epizode kultne serije izazvalo je pravi bum!

Za samo dva sata, fotografija je sakupila više miliona lajkova, a fanovi sa nestrpljenjem očekuju da čuju vesti o tome da li će "Prijatelji" dobiti svoj dugometražni nastavak.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

And now we’re Instagram FRIENDS too. HI INSTAGRAM ??

Објава коју дели Jennifer Aniston (@jenniferaniston) дана 15. Окт 2019. у 6:03 PDT

Dugometražni film ili nova, jedanaesta po redu sezona serije, bila je najavljivana od strane producentske kuće više puta tokom proteklih godina, ali je svaki put došlo do odlaganja ili otkazivanja, zbog nedovoljne sume novca koja je ponuđena glumcima.

Fanovi su takođe oduševljeni činjenicom da su glumci i dalje u dobrim odnosima, s obzirom na to da su inostrani mediji proteklih godina pisali da uopšte ne razgovaraju međusobno. Prema nekim navodima, Dženifer Aniston čak nije ni pozvala Dejvida, Metjua i Meta na svoje venčanje sa glumcem Džastinom Teruom.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading