Hit decenije: Ćerka Kajli Džener je apsolutni pobednik Noći veštica, danas o njoj priča ceo svet!

Autor:

Zabava

28.10.2019

15:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najmlađa milijarderka na svetu Kajli Džener (22) raznežila je sve fotografijom i snimkom svoje ćerkice Stormi Vebster koja je svojim kostimom za Noć veštica oduševila sve.

RepublikaFoto: Youtube.com/Vogue
Kajli Džener

Naime, Stormi se transformisala u svoju mamu Kajli, a ni manje, ni više nego njen stajling sa ovogodišnje prestižne ceremonije Met Gala.

Stormi ima ljubičastu periku, kao i minijaturni model kreacije koju je na crvenom tepihu nosila upravo Dženerova, čipkastu haljinu koja prati liniju tela, sa ljubičastim perijem na rukavima i na dnu ruba.

- Moja beba! Ne mogu da podnesem ovo - napisala je Dženerova ispod objave dodavši i emotikone srca.

RepublikaFoto: Youtube.com/Vogue
Kajli i Travis sa ćerkicom Stormi

Kajlin bivši dečko Trevis Skot, Stormin otac, ispod fotografije ostavio je emotikon srca, a naslednica najmlađe milijarderke oduševila je i poznatu kreatorku Donatelu Versaće koja joj je ispod fotografije napisala da je preslatka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on Oct 27, 2019 at 5:54pm PDT

 

"Preslatka je", "Pravi mali šef" "Kajli, ona je tvoja bliznakinja", piše ispod foografije koja je za samo 13 sati skupila vidše od 10 miliona lajkova.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading