(FOTO) Godine joj ne mogu ništa: Evo kako danas izgleda Silvija iz serije "Korak Napred":

Autor: Kurir

Zabava

17.11.2019

04:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumica Monika Kruz (42), rođena sestra Penelope Kruz, proslavila se ulogom bogatašice Silvije Hauregi u popularnoj seriji "Korak napred" koja je snimana od 2002. do 2005. godine.

RepublikaFoto: youtube.com/alex gerard
Monika kao Silvija u seriji "Korak napred"...

Pre ove zapažene uloge, Monika je bila uspešna plesačica, a obrazovanje je stekla na prestižnim konzervatorijumima u Njujorku i rodnom Madridu. Zbog umeća na polju klasičnog baleta i flamenka proputovala je praktično ceo svet sa svojom trupom.

Nakon uspeha spomenute serije i grupe "UPA Dance", koju su činili glavni glumci, Monika je postala zaštitno lice mnogih brendova, a pojavila se i u nekoliko filmova. Ipak, nikada nije dostigla slavu starije sestre.

Monika je od 2013. godine ponosna majka devojčice Antonele. Dete je dobila sama, tačnije preko anonimnog donatora sperme, a u jednom je intervjuu otkrila kako sebe ne smatra hrabrom zbog toga.

-Ne vidim razlog zašto bi bilo hrabrije odgajati dete sama nego u paru. Ovo u paru čak je izazovnije, jer muškarac ne može shvatiti zašto je žena toliko povezana s detetom. Postati majka za mene je bilo važnije od toga da sedim i čekam da mi prođe vreme za to - rekla je ona jednom prilikom.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Muchísimas gracias @extensionmania Me encanta!!!#extensionesdepelonatural #volumen #nosenotanada ??

A post shared by Mónica Cruz (@monicacruzoficial) on Oct 12, 2017 at 3:42am PDT

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading