EKSKLUZIVNO: NAOMI STIGLA U BEOGRAD!

Autor: M.Pantić-J.Vučićević

Zabava

23.09.2017

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svetski poznata manekenka Naomi Kembel sletela je na Aerodrom Nikola Tesla oko 17.45 časova.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Noemi čuva velika grupa obezbeđenja

Svetska manekenka Naomi Kembel prvi put u karijeri rešila je da poseti Beograd! Naime, najtraženiji top-model ove subote privatnim letom sletela je u srpsku prestonicu na jedan dan kako bi uveličala veliku proslavu akademije "Fi bros" u Belekspo centru. Naomi je bila okružena obezbeđenjem koje ju je ispratilo do automobila, tako da novinske ekipe nisu uspele da uzmu bilo kakvu izjavu od manekenke.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ
Noemi sletela u Beograd

Prema nezvaničnim informacijama, manekenka će u Beogradu ostati samo jedan dan, nakon čega se vraća u Italiju. Naomi će u Beogradu biti specijalna gošća na žurki jednog poznatog brenda.

Inače, na istom događaju na kom će večeras gostovati Naomi, prošle godine je bila Paris Hilton koja je nekoliko dana boravila u Beogradu.

RepublikaFoto: ST/N. PANČIĆ

Podsećamo, holivudska zvezda Džulija Roberts takođe je nedavno posetila Beograd kako bi videla svog supruga koji snima film u Srbiji. Pored nje u Beogradu su ove godine boravili i Demi Mur, Ralf Fajns, kao i Stiven Sigal.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading