Manifestacija MAC u užem izboru za tri velika međunarodna priznanja!

Autor:

Zabava

26.11.2019

13:16

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva regionalna dodela muzičkih priznanja Music Awards Ceremony, u organizaciji Skymusic-a, ušla je u uži izbor za BEA (Best Event Awards), Eventex i German Brand Awards nagrade.

RepublikaFoto: Skymusic

Jedinstveni regionalni događaj koji objedinjuje dodelu priznanja i nastupe izvođača kroz najsavremeniji muzičko - scenski izraz i vrhunsku scensku produkciju, prepoznat je od strane relevantnih stručnjaka iz industrije zabave kao događaj koji je potpuno u skladu sa svetskim produkcijskim standardima. Na taj način MAC ceremonija našla se u odabranom društvu najvećih i najboljih svetskih događaja koji se takmiče za prestižna međunarodna priznanja.

BEA nagrade (Best Event Awards) dodeljuju se već 13 godina u okviru Bea World festivala, međunarodnog festivala događaja i komunikacija (The International Festival of Events and Live Communication). Ove godine u konkurenciji za BEA nagrade bili su događaji iz 30 zemalja sveta, a Music Awards Ceremony je svojim kvalitetom uspeo da uđe u najuži izbor, i pred žirijem festivala predstaviće se 28. novembra u Milanu.

RepublikaFoto: Skymusic

Eventex nagrade koje se dodeljuju za kreativnost, inovaciju i efektnost, među najeminentnijim su svetskim nagradama u sferi organizacije događaja, i predstavljaju istinski simbol izvrsnosti za dobitnike. MAC ceremonija nalazi se u užem izboru u nekoliko Eventex kategorija: Ceremony, Live Show, European Event, Audiovisual Supplier i Set Design Supplier. Ceremonija dodele Eventex nagrada biće održana u martu 2020.

German Brand Awards odaje počast inovativnim brendovima, i ove godine namonivao je Music Awards Ceremony u kategoriji Brand Communication – Brand Events, Fairs & Exhibitions, zbog, kako je navedeno “izvanrednog brend menadžmenta”. Nagrade za brend profesionalace godine biće dodeljenje u junu 2020. a cilj događaja je i razmena iskustava i ideja na polju brend menadžmenta.

RepublikaFoto: Skymusic

- I sam ulazak u najuži izbor za prestižna međunarodna priznanja za naš tim predstavlja ogroman uspeh” rekao je Milenko Škarić, vlasnik kompanije Skymusic, i dodao: “To znači da je kvalitet manifestacije MAC prepoznat ne samo u regionu, za šta već imamo potvrdu, već i na svetskom nivou. Od početka smo verovali u ovaj projekat, uložili smo ogroman trud, a kada tako radite – rezultat ne izostaje. Za predstojeći MAC pripremamo još veći spektakl, i dižemo lestvicu na još viši nivo.

Drugi po redu MAC biće održan 2020. u Štark Areni, biće emitovan na televizijama u zemljama regiona, a i ovoga puta dodeljivaće se priznanja u okviru najrazličitijih muzičkih žanrova: od pop muzike, roka, preko narodne, do hip-hopa i trepa.

Music Awards Ceremony će i ovoga puta imati i humanitarni aspekt, a biće realizovan u saradnji sa CEBEF-om.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading