Istog datuma kad i brat: Umrla sestra Džordža Majkla

Autor:

Zabava

27.12.2019

17:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tuga...

RepublikaFoto: youtube.com/printscreen
Džorž Majkl

Melani Panajotu, sestra muzičke legende Džordža Majkla, umrla je u 56. godini, tačno tri godine od njegove smrti na Božić 2016. godine. Frizerku je u njenom domu u Londonu pronašla starija sestra Joda Panajotu 25. decembra.

- Policiju je u sredu oko 19.35 pozvala Hitna pomoć i izvestila o iznenadnoj smrti žene na adresi - saopštili su iz policije. Istražitelji još rade na slučaju, a policija smrt ne tretira kao sumnjivu.

Džordž i Melani su bili vrlo bliski od rođenja, a ona je putovala svetom s njim kada je bio na vrhuncu slave. Želela je da svima da do znanja da je njen brat ponosan što je homoseksualac.

Foto: youtube.com/printscreen
Džordž Majkl

Melani je bila presrećna kada je u novembru promovisala romantičnu dramu 'Poslednji Božić' koji je inspirisan Majklovim hitom 'Last Christmas'. U filmu se puštaju i njegove ostale pesme, kao i nikada objavljena 'This Is How (We Want You To Get High)'.

- Moja porodica i ja se nadamo da uživate u filmu i muzici našeg brata. On je obožavao Božić - rekla je tada.

Preminula je samo dva dana nakon što je objavila saopštenjee u ime cele porodice u kojem se zahvalila Džordžovim fanovima za svu ljubav.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading