BORE JOJ SE ZA ŽIVOT! Poznata manekenka se zaletela i skočila kroz prozor: Pronađena polugola sa polomljenim nogama i potresom mozga!

Autor:

Zabava

13.01.2020

11:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lice s naslovnih strana magazina "Vog" i "Tatler" u bolnici nakon stravičnog pada.

RepublikaFoto: Đorđe Tomić

Ruska manekenka Ksenija Puntus (21) nalazi se u bolnici, nakon što je pala s trećeg prozora zgrade u kojoj živi njen dečko u Moskvi.

Mediji prenose da se "zaletela" kroz prozor stana, kao i da su je komšije pronašle polugolu u žbunju nakon pada, na minus pet stepeni celzijusa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by L’Homme Qui Rit /Ksusha Puntus (@k_ksusha) on Jan 9, 2020 at 8:39am PST

Ksenija je zadobila povrede glave i grudi, polomljene su joj noge i karlica, a policija je navodno otvorila istragu zbog sumnjivih okolnosti pod kojima je manekenka pala s prozora.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

???

A post shared by L’Homme Qui Rit /Ksusha Puntus (@k_ksusha) on Aug 4, 2019 at 12:56am PDT

- Ne seća se ničeg osim svog imena", rekla je jedna od koleginica i prijateljica i dodala da se pad dogodio nakon provoda u kojem su bile Ksenija Puntus i ćerka teniske zvezde Jevgenija Kafelnikova. "Ksenija nije bila pod uticajem nikakvih droga - nešto drugo se desilo - rekla je njena koleginica.

Manekenka se nalazi na intenzivnoj nezi i imala je već dve operacije, ali je i dalje je u životnoj opasnosti.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading