(VIDEO) Pljunuo po drugom braku: Bred Pit ismevao Anđelinu Džoli, Dženifer Aniston se smejala i aplaudirala bivšem!

Autor:

Zabava

21.01.2020

18:13

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Holivudski glumac Bred Pit osvojio je još jednu nagradu - SAG nagradu za sporednu ulogu u Tarantinovom filmu “Bilo jednom u Holivudu”, a osim o susretu sa bivšom suprugom Dženifer Aniston, priča se i o njegovom govoru.

Foto: youtube.com/printscreen
Anđelina, Bred i Dženifer

Pit je definitivno bio zvezda večeri a mediji prenose njegov govor u kojem se, kako navode, osvrnuo na razvod od Anđeline Džoli.

Ono što je mnoge nasmejalo je to što je obraćajući se prisutnima rekao da mora da “osveži” profil na Tinderu i doda još jednu nagradu. Cela sala je prasnula u smeh, a na Internetu se deli video rekacije glumice Margo Robi i bivše supruge Dženifer Aniston.

- Ovo moram da dodam na svoj profil na Tinderu - rekao je Pit i u svom govoru nije izdržao, a da ne pomene svoju već sada bivšu suprugu Anđelinu Džoli osvrnuvši se na razvod.

Pit se u govoru zahvalio brojnim kolegama s kojima je glumio u filmu “Bilo jednom u Holivudu”, posebno “Leu, Margo Robi, stopalu Margo Robi, stopalu Margaret Kvali, stopalu Dakote Fening”.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Bred Pit

- Hvala braćo i sestre, ova nagrada mi mnogo znači. Hoću da znate da sam sve nominovane gledao i svi filmovi su divni. Sarađivao sam sa divnim ljudima na ovom filmu… Da se razumemo uloga je bila teška – momak koji se nadrogira, skida majicu, ne slaže se sa suprugom… - rekao je Pit i opet zasmejao celu salu, prenosi Varajeti.

- Upoznao sam veliki broj neverovatnih ljudi. Svi u ovoj sobi poznaju osećanja poput bola i samoće to prenosimo na ekrane… - rekao je Pit te dodao da je na filmu već 30 godina i da ne zna zašto neki filmovi nekada budu priznati, a drugi ne.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading