Ovu ponudu neće smeti da odbiju: Kraljica Elizabeta zahteva od Megan i Harija da se vrate u Britaniju!

Autor:

Zabava

12.02.2020

12:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Princ Hari i Megan Mark, nakon što su se odselili u Kanadu, dobili su ponudu od Kraljica Elizabeta da početkom marta dođu u Veliku Britaniju povodom održavanja Dana Komonvelta.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kraljica Elizabeta, Megan i Hari

Na taj dan okupljaju se svi članovi kraljevske porodice gde glavnu reč ima upravo poglavarka engleske crkve - kraljica Elizabeta.

Devetog marta bi javnost napokon mogla da vidi "odbegli" kraljevski par, koji je pre dva meseca šokirao svojom odlukom o napuštanju monarhije, prenosi Tportal.

RepublikaFoto: Tanjug/AP

Za Elizabetu i njenu porodicu 9. mart je veoma važan datum, te su mnogi ubeđeni da ovaj zahtev Hari i Megan neće moći da odbiju.

Podsetimo, Megan i Hari su se odselili u Kanadu i svoj dom pronašli na luksuznom iznajmljenom imanju na ostvru Vankuver. Tamo navodno dane provode u miru, polako razmišljajući kako će i šta tačno raditi nadalje, budući da su odlučili da budu finansijski nezavisni.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.