Stravična fotografija na društvenim mrežama: Čuveni reper doživeo tešku saobraćajnu nesreću!

Autor:

Zabava

26.03.2020

08:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bugzi Malone je prikazan na društvenim mrežama očigledno u "ozbiljnom stanju" posle nesreće u Buri-u, a fanovi su podelili svoje molitve na društvenim medijima.

RepublikaFoto: pixabay.com

On je učestvovao u ozbiljnoj nesreći s motorom, navodi se u izveštajima na društvenim medijima. Kako se izveštava, 29-godišnji reper viđen je u video zapisima objavljenim na Instagramu dok je vozio vozilo sa tri točka u Buriju, Velikom Manchesteru.

Usledila je briga fanova na društvenim mrežama nakon izveštaja o sudaru. Slike sa društvenih medija prikazuju čoveka kako leži na podu, a čini se da ima i povreda.

IouTuber KSI poručio je svojih 5,5 miliona sledbenika na Tvitteru: "Molim se za vas famozni."

Reper Chip je rekao: "Molitve iz najiskrenijeg mesta u mom srcu i duši. Nadam se da će se probiti."

DJ i producent Snips napisao je: "Nadam se da je Bugzi Malone dobro. Nadam se da će se brzo oporaviti."

A DJ Semtek je rekao svojim 80.000 pratilaca: "Molite se za Bugzi Malone-a i njegovu porodicu. On je ratnik, apsolutni Spartanac, ako se neko može oporaviti od ovoga onda je to on.

Policija je u izjavi potvrdila je detalje o sudaru. Na njemu je pisalo:

- Malo pred 21.20 sinoć (sreda, 25. marta 2020.) policija je pozvana da izveštava o sudaru u kojem su učestvovali automobil marke Audi i motor. Službe hitne pomoći prisustvovale su, a vozač motora, 29-godišnji muškarac, teško je povređen i prevezen u bolnicu na lečenje. Ne veruje se da su njegove povrede opasne po život. Nisu izvršena hapšenja i istrage su u toku. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading