(FOTO) Svi ste je obožavali: Ovako danas izgleda čuvena KASANDRA!

Autor: Alo

Zabava

30.06.2020

14:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumicu Koraimu Tores obožavali su mnogi u ulozi Kasandre iz istoimene serije, koja je obeležila devedesete godine prošlog veka u našoj zemlji. Venecuelanska glumica posetila je našu zemlju davne 1997. godine i nosi samo lepe uspomene.

RepublikaFoto: youtube.com/Descarado Serbia
Kasandra

- Za mene je ta poseta bila neverovatna. Divno iskustvo koje čuvam na posebnom mestu u svom srcu. Upoznala sam vašu kulturu i ljude koji su me srdačno dočekali i pružili mi mnogo ljubavi. Sanjam da opet dođem u Srbiju, nadam se da ću biti u prilici da makar još jednom posetim vašu zemlju. Iskreno to želim - rekla je glumica jednom prilikom i otkrila da redvno prati mečeve Novaka Đokovića, a voli i da sluša Cecu.

Ono što je takođe fascinantno je da glumica trideset godina nakon serije izgleda gotovo isto, nije se promenila u dobroj je formi, a deluje kao da je tek nekoliko godina starija. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading