HOROR: Poznati reper IZGLADNJIVAO DEVOJKU I DRŽAO JE U KAVEZU!

Autor: J. V.

Zabava

26.10.2017

15:51

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kiti Džons, nekadašnja di-džej zvezda bila je od 2011. godine u vezi sa reperom R. Kelijem, a sada je otkrila zastrašujuće detalje iz njihove veze.

 

Објава коју дели R Kelly (@rkelly) дана 20. Сеп 2017. у 8:31 PDT

Kiti tvrdi da je bila žrtva njegovog zlostavljanja, te da je Keli pokušavao da joj kontroliše život. Govorio joj je šta će da obuče, gde će da se kreće i sa kim će da razgovara. Bila je i deo njegovog seksualnog eksperimenta tokom turneja.

- Dva muškarca obučena u bele mantile vezivala su moje ruke u kavezu i terali su me da potpišem saglasnost, a onda je Keli simulirao oralni seks - rekla je Kiti.

Šok je usledio nakon što se ona preselila u njegov studio gde je saznala da tamo žive još dve njegove devojke koje je pratio kamerama. Kažnjavao ih je fizičkim zlostavljanjem, oduzimanjem telefona, a navodno i uksraćivanjem hrane.

 

 

Објава коју дели R Kelly (@rkelly) дана 20. Сеп 2017. у 6:07 PDT

 

Keti je morala da napusti repera kako bi se vratila svom sinu koji živi u Teksasu. Njeni prijatelji su primetili koliko je propadala posle veze sa njim.

O Keliju kruže razne priče o zlostavljanju, ali on nikada nije završio iza rešetaka.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading