BIJONSE IMA POLUSESTRU koju je njen otac dobio iz afere sa PROSTITUTKOM!

Autor: J. V.

Zabava

17.11.2017

10:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Mnoge javne ličnosti ne dele svaki detalj iz svog privatnog života sa publikom. Ono što smatraju da može loše da se odrazi na njihovu karijeru uglavnom prećute, pa je isto to uradila i Bijonse Nouls.

Foto: instagram.com/beyonce
Bijonse

Naime, pevačica je dugo krila da ima polusestru.  Reč je o sedmogodišnjoj devojčici po imenu Koi koju je njen otac dobio u kratkoj avanturi sa ni manje ni više, eskort damom i striptizetom Takoje Brenskob.

Ona je u ispovesti za Radar Online otkrila i da je DNK test urađen i da je potvrdio da Metju Nouls zaista jeste otac male Koi.

Foto: youtube.com/splashnaijaN
Mala Kloi

- Kada sam imala 21 godinu bila sam plesačica i počela sam da spajam žene s uspešnim i bogatim poslovnim ljudima i sve je na kraju završilo tako da sam dva puta uhapšena zbog bavljenja prostitucijom. Nakon toga sam odlučila da se više neću baviti time - rekla je za Radar Brenskob.

Otac poznate pevačice nikada nije priznao malu Kloi, a od Bijonsine majke se razveo 2009. godine. Razlog zbog kojeg ga tadašnja supruga ostavila je saznanje da će dobiti dete sa nepoznatom ženom. Poznata pevačica je tada prekinula svaki kontakt sa ocem.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading