Naomi Kembel ostavila milijardera zbog 12 godina mlađeg dečka!

Autor:

Zabava

22.01.2018

13:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Da se piletina lepi za prste pokazala je i svetski poznata manekenka Naomi Kembel.

 

A post shared by Naomi Campbell (@iamnaomicampbell) on Jan 18, 2018 at 4:35pm PST

Ona se tokom pariske nedelje mode ovog vikenda družila sa reperom Skeptom, što je podstaklo šuškanja da je supermodel ponovo zaljubljen.

- Odmah su se "skapirali" i često se viđaju, ali su odlučili da neće da srljaju u vezu. Oboje su jako kreativni i sviđaju se jedno drugome – rekao je Naomin prijatelj.

Reper se pohvalio zajedničkom fotografijom još prošle godine, na njoj Naomi pozira u njegovom zagrljaju. Skepta je pored objave na društvenoj mreži stavio srce.

 

 

Reper, čije je pravo ime Džozef Junior Adenuga nedavno je rekao da mu je Kembel najdraža žena sa naslovnih strana.

- Ona je pomerala granice naslovnicama u "Vogu" i zato joj se divim – rekao je Skepta.

Pre nego što je upoznala repera krajem prošle godine, Naomi je, šuškalo se, bila u vezi s egipatskim multimilionerom Luisom Kamilerijem koji je direktor kompanije "Ferari".

U julu prošle godine, manekenka se prijateljima hvalila koliko je zaljubljena u Egipćanina kojeg je upoznala na trkama Formule 1.

 

 

A post shared by Oxymoron Media (@oxymoronmedia) on Jan 18, 2018 at 4:03am PST

 

Godinu dana ranije, Naomi je imala kratku romansu sa arapskim biznismenom Hasanom Jamelom (30). On je kasnije završio sa Rijanom, što je manakenku naljutilo, pa se posvađala sa pevačicom.

- Naomi mrzi da se oseća kao nečiji drugi izbor, uvredilo ju je to jer misli da je Hasan izabrao Rijanu umesto nje - kazao je izvor blizak pevačici.

Supermodel i pevačica navodno su se zakačile i zbog Leonarda Di Kaprija.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading