UBILA SE POZNATA RIJALITI ZVEZDA! Supruga pronašla beživotno telo, policija odmah intervenisala!

Autor:

Zabava

18.02.2023

16:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kako stoji u policijskom izveštaju, Kajl Džejkobs preminuo je usled rane od hica iz vatrenog oružja koju je verovatno naneo sam sebi.

UBILA SE POZNATA RIJALITI ZVEZDA! Supruga pronašla beživotno telo, policija odmah intervenisala!

Foto: Pixabay

Sveća

Rijaliti zvezda i tekstopisac Kajl Džejkobs (49), suprug rijaliti zvezde Keli Pikler, pronađen je mrtav posle verovatnog samoubistva u njihovom porodičnom domu u Nešvilu u Tenesiju, javljaju američki mediji.

Prema policijskom izveštaju, poziv su dobili u pola 2 ujutru u petak, a po dolasku su "zatekli telo građanina Kajla Džejkobsa, koji je preminuo usled rane od hica iz vatrenog oružja koju je verovatno naneo sam sebi". Telo je pronađeno na spratu, u njegovoj radnoj sobi.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kyle Jacobs (@kylecjacobs)

 

Kako su rekli iz policije, Keli Pikler se probudila nešto ranije, videla je da muž nije pored nje u krevetu, i krenula je da ga traži. Posle nekog vremena ona i njen lični asisten su otkrili da su vrata Kajlove radne sobe zaključana, i asistent je pozvao policiju.

Džejkobs i Piklerova su počeli da se zabavljaju 2009. godine, a venčali su se 2011. godine. Ona je završila učešće u "Američkom idolu" 2010. godine na 6. mestu, a zajedno su bili zvezde rijaliti programa "Ja volim Keli Pikler", koji je počeo da se emituje 2015. godine.

 

 

Džejkobs je najpoznatiji po kompozicijama i produkcijama pesama za velike američke folk i pop zvezde, kao što su Gart Bruks, Tim Mekgrou, Li Brajs, Keli Klarkson, kao i samu Piklerovu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

Komentari (0)

Loading