OD OVE CIFRE GLAVA ZABOLI: Megan Markl će nakon udaje dobijati džeparac od princa Čarlsa!

Autor:

Zabava

08.02.2018

19:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Iako se odrekla svoje glumačke karijere, Megan Markl će udajom za britanskog princa itekako profitirati.

Foto: Tanjug/AP
Megan Markl

Bivša američka glumica (36) uveliko se priprema za ulazak u britansku kraljevsku porodicu. Zbog udaje za princa Harija ona se potpuno odrekla svoje karijere, te će se u potpunosti posvetiti humanitarnom radu, kao i ostalim kraljevskim dužnostima. Lepotica je čak ugasila i profile na društvenim mrežama.

Megan će nakon udaje ppočeti da dobija džeparac od princa Čarlsa. Još uvek nie poznato kolika je cifra u pitanju, ali šuška se da je u pitanju oko 104.000 dolara na godišnjem nivou.

Foto: Tanjug/AP
Princ Hari i Megan Markl

Inače, i njen budući suprug, kao i njegov brat Villijam i snajka Kejt Midlton od Čarlsa dobijaju džeparac za putovanja, odeću i druge potrepštine, a reč je o sedmocifrenom iznosu.

Hari i Vilijam takođe dobijaju svake godine 450.000 dolara na svoj račun od investicionog pofita imetka njihove majke princeze Dajane. Taj iznos im leže na račun od njihove 21. godine.

Šta reći drugo nego blago njima!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading