UDAJE SE PIKSIJEVA ĆERKA: Svadba u NAJSKUPLJEM HOTELU U FRANCUSKOJ!

Autor: Blic.rs

Zabava

11.02.2018

09:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svadba koja bi se mogla označiti kao ceremonija decenije, biće sklapanje braka ćerke proslavljenog fudbalskog asa Dragana Stojkovića Piksija, Anje i njenog verenika automobiliste Igoa Valentea. Anja i Igo zakazali su venčanje za april u hotelu "Du Cap Eden Roc"u mondenskom letovalištu Fransuske.

 

2 months ⏳????

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Feb 6, 2018 at 2:55am PST

Atraktivna Anja već je odabrala venčanicu, a cena ove kreacije Tamare Ralf i Mihaela Rusoa je tričavih 67.000 evra. Ovaj kreatorski dvojac dizajnira i za buduću princezu, Megan Markl koja je od njih kupiila haljinu po ceni 56.000 evra, a koju je nosila na svojoj veridbi.

Foto: instagram.com/anja
Anja Stojković

Hotel u Antibima, u kom će se održati svadbeni parti Anje i Igoa poznat je po posetama Eve Hercigove, Leonarda Dikaprija, Antonija Banderasa, a cene smeštaja kreću se od  1.000 evra. Cena jednog mesta za svadbe je između 250 do 350 evra, u zavisnosti od menija.

 

picture perfect

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Dec 23, 2017 at 10:25am PST

Ono što je interesantno u vezi ovog hotela je da obična rezevracija noćenja u njemu nije moguća. Upit o raspoloživim sobama se šalje direktno hotelu, a onda menadžment odlučuje  da li ste poželjan gost za ovako glamurozan hotel u kojem odsedaju poznate holivudske zvezde.

 

Merry Christmas from our family to yours!

A post shared by Anja Stojkovic (@anja) on Dec 26, 2016 at 5:16am PST

Majka buduće mlade, Snežana Stojković otkrila je neke detalje o venčanju svoje ćerke:

- U velikim smo pripremama, suprug i ja smo veoma srećni. To je trebalo i ranije da bude, ali jednostavno zbog obaveza svih nas nismo mogli da se uskladimo. Venčanje planiramo u aprilu, na jednom lepom mestu na jugu Francuske. Anja je izabrala venčanicu poznatog dizajnera. Ne otkrivam vam sve detalje, jer to treba da podeli Anja - izjavila je Snežana.

RepublikaFoto: instagram.com/anja
Igo i Anja

Anja i francuski automobilsita već imaju ćerku Indiju Rouz, a verili su se u pre tri godine u Portofinu.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading