Kloi Kardašijan otvoreno o SEKSU u trudnoći!

Autor:

Zabava

19.02.2018

19:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Rijaliti zvezdi Kloi Kardašijan ispunio se san kada je saznala da je u blagoslovenom stanju i da će postati mama jedne devojčice.

 

 

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Feb 16, 2018 at 2:59pm PST

Ona je u decembru objavila da će svom dečku, košarkašu Tristanu Tompsonu podariti prvo dete. Par se trudi da sve prilagodi svojoj bebi, pa tako trpi i njihov seksualni odnos koji zbog trudnoće izostaje.

Ona je na svom ličnom sajtu "Khloewithak" objasnila kako izgleda njen seks tokom trudnoće.

- Kada uđete u treće tromesečje i postanete veće, teže je da imate seks i poze su vam limitirane - napisala je Kloi i dodala da je bilo trenutaka kad su se oboje osećali jako neprijatno i da su morali da improvizuju.

 

❥ Mom and Dad ❥

A post shared by Khloé (@khloekardashian) on Jan 2, 2018 at 12:44pm PST

 

- Tristan je sjajan i nikad ne bi učinio da se osećam neprijatno, ali sam sigurna da mu je seks sa trudnom ženom neprijatan. Lično, ja se osećam neprijatno i nesigurno. Poze su uvek iste i pomalo se osećam beskorisno. Ali uvek improvizujemo i dajemo sve od sebe da uspemo - napisala je rijaliti zvezda.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading