ZVANIČNO OBAVEŠTENJE! Leonardo Di Kaprio će glumiti Sinatru - Martin Skorseze doneo konačnu odluku!

Autor:

Zabava

19.04.2024

14:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Leonardo Di Kaprio je dobio glavnu ulogu u filmu o Franku SInatri!

ZVANIČNO OBAVEŠTENJE! Leonardo Di Kaprio će glumiti Sinatru - Martin Skorseze doneo konačnu odluku!

Foto: Profimedia

Reditelj Martin Skorseze se navodno sprema da se vrati svom dugo odlaganom biografskom filmu o Frenku Sinatri, sa Dženifer Lorens u ulozi Eve Gardner, dok bi glavnu ulogu pevača trebalo da tumači Leonardo Di Kaprio.

Planira da počne sa snimanjem ovog projekta neposredno nakon što završi film o Isusu, koji je adaptacija knjige japanskog pisca Šusakua Endoa. Međutim, prema navodima "Gardijana", glavni kamen spoticanja za ovaj projekat mogu biti prava za snimanje, s obzirom da Skorseze još nije obezbedio odobrenje Sinatrine ćerke Tine, koja kontroliše očeva prava na muziku i slike.

Foto: Profimedia

Leonardo Dikaprio

 

Leonardo Di Kaprio, poznat po svojoj transformaciji u različite uloge, trebalo bi da tumači lik legendarnog pevača Frenka Sinatre. Ovo bi bio značajan korak za Dikaprija, s obzirom da bi se po prvi put našao u ulozi ovako ikoničnog muzičara.

Skorseze je ranije pokušao da snimi Sinatrin život, u produkciji najavljenoj 2009. uz podršku holivudskog studija Universal i Dikaprija za koji se priča da je Skorsezeov izbor za glavnu ulogu. Skorseze je takođe izneo svoju viziju filma, koja bi uključivala nekoliko glumaca koji igraju glavnu ulogu.

Ne možemo da prođemo kroz najveće hitove Sinatrinog života. Ovo smo već probali. Jednostavno ne mogu. Dakle, drugi način je da imate tri ili četiri različite Sinatre. Mlađi. Stariji. Srednjih godina. Veoma stariji. Kretaće se napred-nazad u vremenu - i to radite kroz muziku." rekao je čuveni reditelj za indijski list "Hindu".

Foto: Tanjug/AP

Leonardo Dikaprio

 

- Međutim, tadašnji izveštaji su takođe sugerisali da Tina Sinatra nije bila zadovoljna Skorsezeovim pristupom, posebno njegovim planom za biografiju koja bi uključivala pevačeve veze sa organizovanim kriminalom. "Marti želi da to bude teško i da prikaže nasilnog, seksualno nabijenog, žestokog pijanca Frenka, ali Tina želi da pokaže mekšu stranu svog oca i da fokus bude na muzici", rekao je neimenovani izvor.

Ostaje sada da vidimo u kakvom će svetlu film biti prikazan. Postoji mogućnost da je reditelj možda popustio po pitanju ubacivanja kriminalne povezanosti Sinatre, ali to bi svakako odstupalo od stila Skorsezea na koji smo navikli i koji bi predstavljao presedan

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading