Džejson Momoa ima novu devojku! Konačno sve OBELODANIO!

Autor:

Zabava

21.05.2024

13:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Džejson Momoa ima novu djevojku!

Džejson Momoa ima novu devojku! Konačno sve OBELODANIO!

Foto: Credit: Jam Press / Jam Press / Profimedia

Slavni Džejson Momoa, jedan od najpoželjnijih frajera na svetskoj javnoj sceni, više nije sam! Glumac je konačno otkrio da ima novu ljubav i sa svojim pratiocima na Instagramu podelio lepe vesti objavivši zajedničke fotografije sa prijateljima, ali i novom dragom.

Otkako se pre dve godine razveo, njegov ljubavni život često intrigira javnost. Za sve to vreme povezivali su ga sa mnogima, ali sada je Momoa zvanično potvrdio da je ludo zaljubljen i otkrio koja dama mu je ukrala srce.

Tako smo zahvalni svima koji su otvorili svoje domove, stvarajući uspomene s novim i starim prijateljima, deleći još jednu neverovatnu avanturu s mojom ljubavi - napisao je glumac u opisu fotografija na Instagramu na kojima je sa prijateljima i novom devojkom.

 

 

Reč je o portorikanskoj glumici Adriji Arjoni, koja je od Džejsona mlađa 12 godina. Ipak, to za njega ne predstavlja nikakav problem budući da mu veća razlika u godinama sa partnerkama nije strana, a mnogima je zapalo za oko to da je Momoina bivša supruga Lisa Bonet bila starija od njega upravo 12 godina.

Veza između Bonet i Momoa datira još od 2005. godine kada su počeli da se zabavljaju, a tajno su se venčali u oktobru 2017. Međutim, u januaru 2022. godine, glumci su otkrili da prolaze kroz izazovnu fazu, što je dovelo do njihove konačne odluke da se rastanu.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Adria Arjona (@adriaarjona)

 


Tim povodom supruga slavnog glumca je izjavila da su izašli u javnost sa pričom o njihovim intimnim problemima iz poštovanja jedno prema drugom. 

 

 

Bivši par važio je ne tako davno za jedan od najskladnijih, Momoa je bio u odličnim odnosima sa Lenijem Kravicom, sa kojim Lisa Bonet ima ćerku Zoi Kravic.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading