Nije sjajno: ŠVARCENEGER SE OGLASIO POSLE OPERACIJE NA OTVORENOM SRCU!

Autor: Tanjug.rs

Zabava

13.04.2018

14:20

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Glumac i bivši guverner američke savezne države Kalifornije Arnold Švarceneger kaže da se oseća dobro posle operacije srca, ali da njegovo zdravstveno stanje još nije sjajno.

- Samo želim da znate da se osećam mnogo bolje. Ne mogu da kažem, čak ni s mojim pozitivnim stavom, da sam sjajno, jer još nisam sjajno. Osećati se sjajno je potpuno drugi nivo, ali dobro sam. Osećam se dobro - rekao je Šavrceneger u kratkom video snimku, koji je objavio na svom nalogu na instagramu.

 

Thank you all for caring. We are moving forward!

A post shared by Arnold Schwarzenegger (@schwarzenegger) on Apr 12, 2018 at 7:51pm PDT

Istovremeno je zahvalio ljudima na pruženoj podršci. Na video snimku Švarceneger (70) sedi za šahovskom tablom, za koju kaže da mu pomaže da osveži um i pamćenje.

Bivši bodibilder je operisan 29. marta, kada mu je zamenjen zalistak plućne arterije, a istu operaciju imao je 1997. godine.

Švarceneger je svoju karijeru započeo u filmu "Konan varvarin" 1982. godine, a 1984. godine našao se i među najvećim zvezdama Holivuda nakon filma "Terminator". Služio je kao guverner Kalifornije od 2003. do 2011. godine. Iz bolnice u Los Anđelesu pušten je 6. aprila.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading