MEGAN U SUBOTU POSTAJE PRINCEZA, a već je UVELA JEDAN OBIČAJ!

Autor:

Zabava

14.05.2018

13:39

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prinčevsko venčanje održaće se ove subote, a svi su dugo čekali na dan kada će popularna Megan Markl svom dragom Heriju izgvoriti sudbonosno "da". Međutim, ono što se Britancima uopšte ne dopada jeste činjenica da im lepa glumica narušava tradiocnalne manire uvodeći nove običaje.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Kakve će običaje da uvede od subote... Megan i Hari

Jedan od poslednjih koji je iznervirao Engleze je nešto što je u dokumentarcu o Megan i Heriju otkrila producentkinja serije "Suits", Boni Hamer koja je na ovom projektu angažovala buduću princezu.

Hamerova je, naime, otkrila da je Megan malo posle svog dolaska u Kengsingtonsku palatu počela da grli zaposlene:

- Megan je po prirodi vrlo srdačna i već nekoliko dana nakon što se uselila u Kensingtonsku palatu počela je da grliosoblje koje tamo radi. 

Foto: instagram.com/meghan_markle
Briga je za pravila... Megan Markl

Kao što je već veoma dobro poznato, britansko plemstvo i uopšte Bitanci nisu skloni grljenju, a posebno ne osoblja koje za njih radi. Megan je nekoliko puta skrenuta pažnja da nije primereno to da radi, ali ona je jednom jasno odgovorila:

- Ja sam iz Amerike. Ja grlim ljude.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading