DRAMATIČAN ŽIVOT PRINCEZE DAJANE: Htela da se UBIJE dok je bila sa Čarlsom u braku!

Autor: alo.rs

Zabava

22.05.2018

15:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poslednjih nekoliko dana sve oči sveta uprte su u britanski dvor i fotografije s venčanja princa Heria i Megan Markl.

Kada se priča i piše o kraljevskoj porodici, nemoguće je ne spomenuti princezu Dajana i njen propali brak s princom Čarlsom.

Fanovi kraljevske porodice Hariju i Megan žele drugačiji brak od onoga koji su imali njegovi roditelji, a život Dajane i Čarlsa i dalje je vruća tema o kojoj mnogi žele znati što više.

U dokumentarcu "Diana - Story Of A Princess" navodi se da su za vreme braka princa Čarlsa i ledi Dajane njegovi prijatelji pričali da princeza ima psihičke probleme zbog trauma koje vuče iz detinjstva. Naime, kada je imala 7 godina, njeni roditelji su se razveli, a otac je dobio starateljstvo.

Peni Džunor, žena koja je napisala biografiju pokojne princeze, u spomenutom dokumentarcu iznela tvrdnju da je Dajana u vezu s princom ušla sa psihičkim problemima koji su kasnije kulminirali depresijom i bulimijom.

Razvod Dajaninih roditelja navodno je bio jednako dramatičan kao i njen, a njih dvoje nakon razvoda gotovo više nisu razgovarali. Njen otac ponovno se oženio nakon nekoliko godina, a Dajana je to teško podnela.

- Imala je nesrećno detinjstvo i sama ušla u jednako nesrećan brak- kaže Peni.

Princeza Dajana je bila "idealna devojka za princa Čarlsa" u to doba. Bila je ćerka engleskog grofa, imala je 19 godina i nije imala dečka pre princa. Iako se početak njihovog braka činio kao bajka, princeza je kasnije sama priznala da je to bio pakao od prvog dana te da je tokom prvih godina života s Čarlsom obolela od bulimije i depresije i da je nekoliko puta pokušala da se ubije.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading