Uhapšen producent optužen za silovanja!

Autor:

Zabava

25.05.2018

13:03

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Harvi Vajnstin, poznati holivudski producent, uhapšen je danas kada je svojevoljno došao u policijsku stanicu.

Foto: Tanjug/AP
Uhapšen producent... Harvi Vajnstin

Vajnstin je stigao u pratnji advokata, tokom ranih jutarnjih časova,  a u rukama je imao tri knjige prenosi Rojteres. Njega su brojne žene, a među njima i veliki broj glumica optužile za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje. Više od 70 žena javilo se i javno govorilo o zlostavljanju od strane ovog osnivača studija "Miramaks" i "Vajnstin co". 

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Još se i nasmejao... Vajnstin

Njega su policajci danas uveli u policijsku stanicu dok su helihopteri nadletali ovo područje. Očekuje se da će Vajnstin biti optužen za silovanje jedne žene i primoravanje druge na oralni seks.

RepublikaFoto: Youtube.com
Prva je smogla snage i javno progovorila o seksualnom napadu... Rouz Mekguan

Prva koja je Vajnstina javno optužila bila je glumica Rouz Mekguan koju su odmah podržale koleginice Ešli Džad i Azija Arđendo priznavši da je i njih napastvovao. Nakon njihovog priznanja osnovan je pokret pod nazivom #Me too koji obuhvata žene koje su pretrpele seksualno nasilje od strane poznatih muškaraca. 

RepublikaFoto: youtube.com
Nije htela da svedoči u njegovu korist... Meril i Harvi

O ovoj temi prvi put se otvoreno govorilo na 75. dodeli Zlatnog globusa gde su se glumice pojavile u crnim toaletama koje simbolizuju borbu protiv zlostavlanja u filmskoj industriji i zaštitu žena od nasilja.

Među onima koje su stale na stranu seksualno zlostavljanih glumica je i Meril Strip za koju je Vajnstin mislio da će svedočiti u njegovu korist. A jedna od poslednjih koja je priznala da je Harvi pokušao da je napastvuje bila je Uma Turman.

RepublikaFoto: youtube.com
Poslednja priznala da je Vajnstin pokušao da je siluje... Uma Turman

Turmanova je za "Njujork tajms" rekla da je Vajnstin u Londonu gurnuo na pod i pokušao da se razgoliti pred njom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading