HEROJSKI: Popularni glumac spasio čoveka od PLJAČKAŠA!

Autor:

Zabava

02.06.2018

14:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poput lika Šerloka Holmsa kog tumači u istoimenoj seriji, glumac Benedikt Kamberbač, pe nekoliko dana spasio je jednog čoveka od čak četiri pljačkaša. Kada su Kamberbača pitali zašto je sebe izložio riziku od napada, on je imao neočekivan odgovor.

Kamberbač je bio u taksiju kada je na ulici primetio četiri pljačkaša kako trče ka biciklisti i udaraju ga u glavu.

– Izleteo je iz taksija i krenuo da viče na lopove da ostave momka na miru. Izleteo sam za njim – on je zgrabio jednog nasilnika, ja drugog… – rekao je taksista Manuel Dijas britanskim medijima.

 

?? #benedictcumberbatch

A post shared by German fandom (@cumberaddicted) on Jun 2, 2018 at 5:22am PDT

– Izgledao je da zna šta radi – jedan pljačkaš je pokušao da ga udari, ali je vešto izbegao udarac. Onda su ga valjda prepoznali i pobegli, a Benedikt je prišao povređenom momku i pitao ga je l’ dobro i kako da mu pomogne. Ovaj ga je samo zagrlio – dodaje taksista.

Britanski tabloid “San” je kontaktirao glumca kako bi ga upitao zašto je to uradio, zar se nije uplašio za svoju bezbednost, a on je odgovorio:

– Pa, morao sam da pomognem - rekao je.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading