IPAK IM NIJE LAKO: Amal I Džordž Kluni pokazali BLIZANCE

Autor:

Zabava

26.06.2018

19:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Proslavljeni par, Amal i Džordž Kluni redovni su na svim glamuroznim žurkama iako imaju blizance, ćerku Elu i sina Aleksandera o kojima, očigledno, u tim satima brinu dadilje.

RepublikaFoto: instagram.com/amalclooney
Život im nije uvek provod... Amal i Džordž

Međutim, Amal I Džordž su uslikani prilikom napuštanja privatnog aviona, a na fotografijama se jasno vidi da se i mama i tata brinu za blizance, a ne samo osoblje. 

Amal je nosila ćerku Elu, dok je Džordž poneo sina, a u rukama je nosio igračku bez koje mali Aleksandre očigledno ne može.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Uvek ih uslikaju na glamuroznim događajima... Klunijevi

Oni su se proteklih dana pojavili u Italiji gde Džordž već godinama ima vilu na obali jezera Komo, te će i ovog leta tamo boraviti. 

Prošle godine, kada su blizanci prvi put posetili Italiju, maleni grad su opseli paparaci, a tad su napravljene i prve fotke Klunijevih beba.

Godinu dana kasnije, ništa se nije promenilo. Pripadnici “sedme sile” su iz pouzadnih izvora doznali da će Klunijevi ove godine prvo uživati na Sardiniji, gde su ih na privatnom aerodromu paparaci nedeljama strpljivo čekali.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading