GLUMCU KIDNAPOVANA ŽENA NA MEDENOM MESECU!

Autor:

Zabava

30.06.2018

13:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Slavni šarmer Hju Grant (57) nedavno se po prvi put oženio iako su svi mislili da to niakda neće učiniti, on je pred oltar stao sa švedskom producentkinjom Anom Eberštajn (39). Nakon venčanja njih dvoje su se uputili u Pariz na medeni mesec, a ono što se tamo dogodilo moglo je da ima veoma loše posledice.

RepublikaFoto: Tanjug/AP
Taksista mu kidnapovao ženu, a on ništa... Hju Grant sa suprugom Anom

Hju je gostujući u emisiji "Noćni šou sa Setom Majersom" ispričao o kidnapovanju svoje supruge, ali više kao anegdotu nego kao nešto ozbiljno što je moglo da ostavi trajne, traumatične posledice.

Sudeći po njegovoj priči, Ana i on su ušli u taksi i nisu imali šest dolara kod sebe, koliko je koštala vožnja, a onda je glumac zamolio vozača da ih odveze do bankomata. 

Kada su stigli do bankomata, mašina nije radila, a Hju je taksisti saopštio da mu neće platiti jer njihova (francuska) mašina ne radi. Tada je kazao supruzi da izađe, ali besni taksista je pristisnuo papučicu za gas i auto je krenuo sa glumčevom suprugom u njemu.

- Ja sam se uspaničio i rekao sam supruzi:"Izađi az auta", a taksista je rekao: "Šta to radiš?".

- Rekao sam:"Vaša mašina ne radi, i mi vam nećemo platiti". U tom trenutku on ju je kidnapovao. Taksista se odvezao sa mojom ženom - kroz smeh je ispričao Hju u studiju, ali kako nije završio priču naslućuje se da je sve prošlo u najboljem redu za njegovu suprugu i njega.

Pre nego što su doneli odluku da se venčaju, Ana i Hju su bili u vezi šest godina iz koje imaju sina Džon Munga rođenog 2012. godine i još jendo dete koje su dobili u decembru 2015.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading