NALUPALA SE K'O OTVOREN PROZOR: Zoranah zaboravila SRPSKI?!

Autor:

Zabava

08.07.2018

15:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Poznata srpska blogerka i jutjuberka Zorana Jovanović- Zoranah postala je hit na društvenim mrežama nakon što je deo njenog "vloga" odjeknuo u javnost.

RepublikaFoto: instagram.cpm/zorannah
Zoranah zaboravila maternji jezik...

Iako poznata kao srpska blogerka, Zorana je zaboravila da koristi svoj maternji jezik i sve češće ga zamenjuje engleskim. 

Tako je i ovog puta u svom videu pokušala da srpskim tinejdžerima objasni kako da naprave šejk, pa je protein u prahu sa ukusom vanile i kikiriki putera nazvala "puderom".

- Za smutije, za šejkove, dakle, treba da se pomešaju dve "tejbl spun ovoga sa dve tejbl spun vode"... - bila je rečenica koju je izgovorila Zoranah mešajući srpski i engleski jezik, a o tome da se glagol "trebati" u ovom slučaju pravilno izgovara "trebalo bi", bolje i da ne govorimo. 

S obzirom na to da je ona ipak bjuti blogerka, možemo joj progledati kroz prste ovaj kiks. Ali ipak, Jovanovićeva je dalje nastavila da niže grešku za greškom, a šta je još rekla možete pogledati u sledećem videu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading