DŽASTIN BIBER POTVRDIO VERIDBU: Hejli, ti si LJUBAV MOG ŽIVOTA!

Autor:

Zabava

10.07.2018

10:24

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Spekulacije o veridbi sa Hejli Boldvin, Džastin Biber je danas i potvrdio neverovatno romantičnom objavom na društvenoj mreži instagram.

RepublikaFoto: youtube.com/TheEllenShow
Priznao sve... Džastin

- Hteo sam da pričekam neko vreme da išta kažem, ali vesti putuju brzo. Slušaj Hejli, toliko sam zaljubljen u sve što ima veze s tobom. Odlučan sam u tome da ću provesti život otkrivajući svaki deo tebe i voleti te strpljivo i nežno. Obećavam da ću voditi našu porodicu s čašću i integritetom, dopuštajući Isusu da nas kroz Svetog Duha vodi kroz sve što radimo i kroz svaku odluku koju donosimo. Moje srce je potpuno tvoje i uvek ću te stavljati na prvo mesto. Ti si ljubav mog života, Hejli Boldvin, i ne bih ga želeo provesti ni sa kim drugim - napisao je romantični Biber i oduševio svoje pratioce.

Podsetimo, Džastin je verio Hejli na odmoru tokom plesa, a neki očevici koji su se zatekli s njima rekli su da je bilo neverovatno romantično:

- Igrali su salsu i odjednom on je kleknuo - otkrili su prisutni.

 

Congrats to @justinbieber & @haileybaldwin for their engagement ?✨

A post shared by Miley Ray Cyrus ? (@dhmileycyrus) on Jul 9, 2018 at 11:14pm PDT

A prvi je vest o ovom romantičnom činu potvrdio Džastinov orac Džeremi. 
 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading