BIJONSE I DŽEJ ZI KRSTARE ITALIJOM! A kada budete videli njihovu JAHTU, ZAVRTEĆE VAM SE!

Autor:

Zabava

24.07.2018

14:38

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Naporni nastupi najpopularnijeg para na svetu Bijonse Nouls i Džej Zija, izgleda da su privedeni kraju, budući da su njih dvoje sa decom otputovali u Italiju. Međutim, radi svoje i sigurnosti svoje dece, bračni par Karter nije želeo da bude smešten u hotelu već su se otisnuli na pučinu iznajmljenom jahtom od koje zastaje dah.

Foto: instagram.com/beyonce
Odmor provodi u Italiji... Bijonse

Rentiranje ovog, slobodno se može nazvati, zgrada broda koji košta 180 miliona dolara, Bijonse i Džej Zija verovatno je koštalo mnogo. Iznajmljivanje ove jahte koja je u vlasništvu američkog milijardera Šahida Kana, nedeljno košta 1,4 miliona dolara. 

A ovaj brod osim očekivanih prostorija sadrži i bioskop, salon lepote, a unutrašnjost je inspirisana bojama kavijara i šampanjca. 

Bijonse je već uočena sa ćerkom Blu Ajvi i bliznacima Rumi i Sirom na palubi, a Džej Zi i ona su uslikani dok uživaju na palubi.

 

#Kismet ✌?️ #jayz #beyonce in #italy Photography by Backgrid @justjared via @_theca

A post shared by Celine's World (@celine.world) on Jul 24, 2018 at 2:07am PDT

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading