OBEZBEĐENJE NI MUVU NIJE PUSTILO: UDALA SE SLAVNA GLUMICA!

Autor:

Zabava

30.09.2018

09:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

O raskoši i luksuzu u kom se juče udala poznata svetska glumica izveštavali su svi svetski mediji, a njeno obezbeđenje se postaralo da paparacima maksimalno oteža posao.

Naime, slavna glumica Gvinet Paltrou stupila je juče u brak sa svojim dugogodišnjim izabranikom holivudskim producentom Bredom Falčukom na tajnoj ceremoniji u njenoj vili u Hemptonsima.

Glumica je sudbonosno "da" izabraniku izgovorila pred nekoliko desetina gostiju, koje je činila porodica, ali i najbliži prijatelji i kolege.

Gvinet i Bred su se odlučili za tajno venčanje i intimnu ceremoniju na kojoj su se jedno drugom zavetovati na ljubav, a ogromno imanje na kojem glumica živi obezbeđivao je veliki broj telohranitelja, kako znatiželjnici ne bi uspeli da priđu.

Čitav dan užurbano su tekle pripreme, orkestar je dolazio, ogroman šator se nameštao u prostranom dvorištu pored bazena, a ispod šatora bilo je nekoliko orgomnih stolova. Dekoracija je bila veoma jednostavlna i činile su je bele ruže, s obzirom na to da je upravo ovo glumičin stil.

 

Među zvanicama su bili Stiven Spilberg, Džulija Roberts sa suprugom, Dženifer Aniston, Robert Dauni džunior, njena velika prijateljica Kameron Dijaz koja je došla sa suprugom i mnogi drugi.

 

 

 

 

 

 

 

 

Glumica i producent su u vezi su od avgusta 2014. godine, a upoznali su se četiri godine ranije, dok su se početkom ove godine verili. Gvinet, s bivšim suprugom Krisom Martinom, ima dvoje dece, kao i Bred koji ima ćerku i sina iz desetogodišnjeg braka.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Happy Father’s Day @bradfalchuk You are extraordinary.

A post shared by Gwyneth Paltrow (@gwynethpaltrow) on Jun 17, 2018 at 8:12am PDT

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading