ZORAN MARJANOVIĆ ODGOVORIO MARIĆU: Alkosu, opet piješ brlju!

Autor: I. TUBIN - M. MILOŠEVIĆ

Zadruga

02.09.2017

12:09

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kompozitor Zoran Marjanović, suprug brutalno ubijene pevačice Jelene Marjanović, izašao je na crtu glavnom uredniku Hepi televizije Milomiru Mariću, koji mu je javno poručio da će završiti u zatvoru. Nakon što je Marić izjavio da je Zoran upao u klopku time što je prihvatio poziv za rijaliti "Zadruga" i da će ga tamo uhapsiti kao ubicu svoje žene, Marjanović nije birao reči u odgovoru koji mu je uputio.

RepublikaFoto: ST/Vlada LUKIĆ
Zoran Marjanović

Naime, Milomir Marić prokomentarisao je Zoranovo učešće u novom rijalitiju TV Pink, rekavši da je tamo namerno namamljen.

- Kruna tog rijalitija treba da bude hapšenje Zorana Marjanovića kao ubice svoje žene. To ubistvo je prava misterija, njega su namamili da tamo uđe kako bi ga stavili iza rešetaka. On dobro treba da razmisli hoće li svesno ući u taj rijaliti i biti uhapšen ili će sedeti kod kuće i čekati da istražni organi otkriju i uhapse onog ko je počinio taj jezivi zločin. Smatram da, ako uđe u "Zadrugu", sam sebi pravi klopku - rekao je bez dlake na jeziku Marić uživo u emisiji "Dobro jutro, Srbijo" na Hepi televiziji. 

Nakon javne prozivke, Zoran je za Srpski telegraf otkrio šta je izazvalo Marića da to kaže o njemu.

- Mariću je već Željko Mitrović odgovorio valjano, a ja ću dodati samo da onaj ko gubi, ima pravo da ljuti. Mariću je krivo što ja nisam hteo da dođem u "Parove", ali uz dužno poštovanje prema TV Hepi, zna se ko su učesnici tog rijalitija i šta se promoviše u njemu. Ne znam šta je mislio kad je rekao da će mene uhapsiti u "Zadruzi", niti koji bi razlog mogao biti za to, a ja poručujem da sam u razgovoru sa eminentnim ljudima ovog grada saznao da se i Marić petlja u razne nelegalne radnje i gura nos tamo gde mu nije mesto. Tako da će pre njega hapsiti nego mene - poručio je Zoran vidno revoltiran rečima urednika Hepija.

Pobrljavio od šećeruše

Kako ga je Marić okarakterisao kao naivca, Zoran je žestoko uzvratio nazvavši ga alkoholičarem.

- Pošto znam provereno da Marić mnogo voli da pije, posebno rakiju, siguran sam da mu je neko podvalio brlju ili neku šećerušu, pa ni sam ne zna šta priča - zaključio je kompozitor.

Podsećamo, Zoran Marjanović među prvima je potvrdio učešće u najimpozantnijem rijalitiju na ovim prostorima, koji će početi sa emitovanjem 6. septembra.

Osim Zorana, u novom formatu, koji će trajati devet meseci, naći će se i brojne poznate ličnosti. Snežana Mišković Viktorija, Nada Obrić, Mina Vrbaški, Luna Đogani, Anđela Veštica i Maca Diskrecija samo su neki od poznatih takmičara, dok pojedine produkcija skriva od javnosti kako bi iznenadila gledaoce.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading