ŽELJKO MITROVIĆ ISPROBAO VREMENSKE NEPOGODE U RIJALITIJU ZADRUGA: Ovako će padati KIŠA u najskupljem projektu ikada (VIDEO)

Autor:

Zadruga

02.09.2017

15:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najspektakularniji rijaliti svih vremena, "Zadruga", počinje za samo četiri dana, pa su trenutno u toku završne pripreme za ulazak učesnika. U izgradnji scenografije za ovaj rijaliti učestvovao je tim eksperata iz Holivuda koji se potrudio da sve funkcioniše kao podmazano.

RepublikaFoto: Promo foto
Životni projekat, Željko Mitrović

U okviru kompleksa zadrugara nalazi se i mehanizam koji kontroliše vremenske uslove, te po volji produkcije zadrugari se mogu nadati snegu usred maja, kiši u avgustu i jakim vetrovima dok je ostatu Srbije sve mirno.

Ali kako vlasnik televizije Pink, Željko Mitrović, čiji je projekat ovaj najskuplji i produkcijski najzahteviji rijaliti, ništa ne prepušta slučaju, on je danas isprobao mašine za vremenske nepogode koje će sigurno zbuniti učesnike čiji dan neće biti isti kao dan gledalaca koji će ih pratiti.

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading