ZADRUGARI U GEJ AFERI: Zbog Zecovih fotki odlepila Slobina žena!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Crnogorski maneken Marko Zec i Pinkova zvezda Sloba Radovanović našli su se u središtu skandala još pre ulaska u "Zadrugu" zbog toga što je pevačeva supruga Kristina optužila zgodnog Đetića da je njenom mužu slao eksplicitne fotografije.

RepublikaFoto: e-stock/M. RAFAILOVIĆ
Marko Zec

Srpski telegraf došao je u posed provokativnih slika zbog kojih je Slobina žena odlepila, a kako saznajemo, Marko ih nije slao samo Radovanoviću već i drugim momcima.

- Sloba je samo jedan od mnogih muškaraca koje je Marko pokušao da fascinira svojim izvajanim telom. On je maneken i opsednut je svojim izgledom, a iako u javnosti potencira da ga zanimaju devojke, on svoje seksi slike tajno šalje momcima. Čak i oženjenim, poput Slobe. Jasno je koju poruku šalje ovakvim fotografijama, a kada neko ne odreaguje na njegovo otvoreno muvanje, ponaša se kao da samo hvalio svojim mišićima. Kako je Radovanović reagovao na Zecovo ponašanje, to je njihova tajna, ali sudeći po Kristininoj reakciji, reklo bi se da tu nisu čista posla - priča za Srpski telegraf jedan od mladića koje je Zec pokušao da uhvati na sličnu foru.

RepublikaFoto: ST/M. PANTIĆ
SLoba

Pri ulasku u "Zadrugu" voditeljka Rada Radenović pokušala je da izvuče iz Slobe nešto više o ovoj navodnoj gej-aferi, ali on nije želeo ništa da komentariše i delovalo je da mu je zbog cele te priče veoma neprijatno. Međutim, mladi pevač nije ni negirao da je njegova supruga ispričala kako je Marko Zec svojevremeno slao Radovanoviću fotografije na kojima je go.

- Ja sam na putu za Hongkong i možemo da se čujemo tek od ponedeljka. Mada, po tom pitanju sam rekla sve što sam imala - kratko je poručila Slobina žena.

Iako se pronela priča da je Sloba u karantinu napao Marka zbog svega ovoga, njih dvojica se uglavnom pred kamerama ignorišu i za sada pristojno ponašaju.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading