VIKTORIJA: Otac moje ćerke hoće da me strpa u ludnicu!

Zadruga

13.09.2017

15:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Pop pevačica Viktorija otvorila je dušu i kaskaderu Urošu Ćertiću ispričala je detalje iz svog privatnog života, vezanim za ljubav.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Viktorija

Viktorija je po svemu sudeći imala veoma buran ljubavni život. Otkrila je da se za prvog muža udala posle samo 10 dana zabavljanja. 

- Poveli smo kuma, kumu i onako u farmerkama i košuljama otišli da se venčamo. Niko nije znao za to, ni moj brat, ni mama, ni tata. - rekla je pevačica.

Takođe je istakla da se sa mužem slagala sve dok nije izbio rat, nakon čega je on izabrao drogu, a ona ni dan danas ne zna šta se desilo sa njim.

Nakon toga, Viktorija je srela drugog muža, doduše nevenčanog, sa kojim ima ćerku Taru. Kako ni sa ovim brakom nije imala sreće, pop zvezda je započela borbu oko imovine i alimentacije.

- Rekao je mojoj ćerki da neće stati dok me ne otera u ludnicu! Ne uzimam alimentaciju, ne tužim ga. On pravi razne probleme, neće da potpiše da je vodim na letovanje. A meni je bitno samo da se spoje.  - ispričala je Viktorija i rekla da je njena ćerka, koja sada ima 19 godina, u fazi da se udaje i pravi decu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading