MININA MAJKA OČAJNA: Da sam mogla uskočila bih u TV da branim ćerku!

Autor: pink.rs

Zadruga

13.09.2017

20:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Anđela Veštica i Mina Vrbaški ušle u rijaliti kao drugarice koje će da štite jedna drugu. Međutim, stvari su se malo promenile, došlo je i do fizičkog obračuna između ove dve učesnice, a Minina majka je zbog toga očajna.

RepublikaFoto: instagram.com/_mina.official__
Mina Vrbaški

- Da sam mogla, ušla bih u televizor... Šta mogu da vam kažem?! Mina je nekoliko dana pred ulazak u rijaliti dovela Anđelu da se upozna sa mnom, a ona mi je tada obećala da će da čuva i štiti moje dete - ispričala je Minina majka i otkrila šta to zamera Veštici:

- Ne poznajem dobro Anđelu i zbog toga nemam oformljeno mišljenje o njoj, već samo nekoliko površnih utisaka. Ono što sam uspela da vidim je da Anđela mnoge stvari radi na mišiće, to je njen stav i tako se ona zapravo brani i bori kroz život. Skače na prvu loptu, prilično je agresivna, gazi preko svih i gleda samo sebe. To nije nužno loša stvar, jer se ljudi bore na jedini način na koji umeju. Ne mogu da kažem da je Anđela loš čovek, jer je njeno srce ogromno, jedino što joj zameram je nemogućnost da iskontroliše agresiju - iskrena je bila Minina majka koja je dodala da su njena ćerka i Anđela, ipak, uspele da izglade nesuglasice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading