Maca u bordelu zaradila prve pare, pa se napila i ispovraćala u krevetu

Autor:

Zadruga

14.09.2017

16:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Učesnici "Zadruge" nakon prve nedelje boravka u luksuznom zdanju rijalitija dočekali su i prvu žurku! U čuvenoj Ulici poroka, svečano otvorenoj baš ovom prilikom, koja je replika amsterdamske četvrti poznate po bordelima, striptizetama i prostitutkama, najbolje se snašla Maca Diskrecija. Ona je najzad dočekala svojih pet minuta i iskoristila priliku da u noćnom klubu u boksu predviđenom za striptizete i kraljice noći zaradi i prve pare.

RepublikaFoto: instagram.com/macadiskrecija91
Maca Diskrecija

Naime, bosanska starleta dobila je 5.000 dinara za igranje oko šipke, dok su ostali zadrugari za noć zabave imali džeparac od 500, 200 ili 100 dinara, koji su mogli da koriste zajedno sa svojom ušteđevinom. Pojedini muškarci poput Marka Kocića rešili su da troše na prvoj žurki i plate prizor koji im je Maca priredila u bordelu, pa su je čašćavali i dodatno joj punili džep.

- Hoću, zašto neću, ja sve radim za pare. Meni to leži da budem tamo u tom boksu. Ne foliram se kao ostale devojke - rekla je Maca pre nego je uskočila u ulogu da svojom seks-igrom zavodi muškarce u Gradu greha.

Prvo je uzela 5.000 dinara, a onda je počela da zarađuje i bakšiš od ostalih zadrugara koji su je častili.

pijana ko letva

Kako je veče odmicalo, Maca, koja je rešila da novostečeno bogatstvo potroši na alkohol, bila je sve pijanija, a samim tim i slobodnija, pa je skidala krpice sa sebe. I taman kada je bio vrhunac večeri i kada je Diskrecija trebalo da odigra svoju ulogu do kraja, odnosno da završi sa nekom od mušterija, kako se dešava i u ulici crvenih fenjera, starleta je počela da povraća.

- Ubila sam se, ne znam gde se nalazim. Hoću da povraćam - rekla je ona, a onda je ispovraćala ceo krevet. Viktorija, Žarko i Smilja bili su jedini koji su bili uz nju kako se ne bi ugušila u sopstvenoj povraćki. Oni su čak i očistili za njom sve ono što je ona povratila.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading