TEŠKE REČI U ZADRUZI! Žarko: Mićo, ti si stari pe*er!

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Žarko Stojanović počeo je u kasne sate da provocira Lepog Miću, pa je tako pratio pevača u stopu po celoj "Zadruzi" i nazivao ga pogrdnim imenima. Mića je držao ruke u džepovima, a iako se trudio da ne obraća pažnju - nije uspeo.

- Debilčino... Debilčino, sad ću da te pr*am u mozak, sad ćeš da osetiš kako je kad ti pr*aš druge. Sad ćeš da vidiš šta je psihička tortura. Niko ti se nije suprotstavio, ali ja hoću. Od večeras počinje tvoj pakao - govorio je Žarko, a Mića bi ga posle svake reči pljunuo u lice, a nekoliko puta ga je stegao i čupao za nos i gazio po stopalima.

- Tebe je tata je*ao kad si bio mali. Je*em li ti mamu mrtvu u grobu. Je*aću ti sve po spisku i živo i mrtvo. Dođi, pi*ko raspala - psovao je Mića, koji je bio na ivici da udari Žarka.

RepublikaFoto: facebook.com/lepi.mica.566
Bez dlake na jeziku, Lepi MIća

- Hajde, Mićo, još malo, hajde! Je l' ti je sada lakše? Je l' ti je sada dobro, stara peder*ino? Hoćeš viršlu, da je gurneš u du*e - govorio je Žarko, a Saška Karan je pokušavala da smiri situaciju, dok je obezbeđenje bilo u pripravnosti.

Smilja je došla i pokušala da smiri situaciju i odvede Žarka u kuću.

- Mićo, svaki dan će ti biti ovakav. Ti si je*ao svoju ćerku. Sramoto od čoveka - poručila je Smilja Mići.

Njihova rasprava se nije završila ovde, već su je kasnije nastavili u dnevnoj sobi, gde je Mića dosta ozbiljnije reagovao na Žarkove prozivke, pa je u jednom momentu reagovalo i obezbeđenje.

Svađa i pljuvanje su se nastavili još neko vreme, a onda se situacija smirila. Mića je posle nekog vremena shvatio da je posekao nogu dok je pokušavao da povredi Žarka Stojanovića. Milan Milošević je pomogao Žarku da očisti lice od Mićine pljuvačke tako što mu je dao alkohol.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading