HAPŠENJE MARJANOVIĆA: POSLE ESTRADE I ZADRUGARI OSTALI U ŠOKU!

Zadruga

16.09.2017

04:45

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sinoć je uhapšen bivši učesnik rijalitija Zadruga Zoran Marjanović, za ubistvu supruge Jelene Marjanović.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official

Tokom večeri u Beloj kući, u novoizgrađenom gradu nadomak Beograda, voditeljka Dušica Jakovljević, saopštila informaciju iz spoljnog sveta.

- Nikad teže nisam, nisam imala zadatak da nešto saopštim, što ću sada reći. Zoran Marjanović, večeras je uhapšen za ubistvo supruge Jelene Marjanović - rekla je Dušica Zadrugarima, koji su ostali zatečeni ovom informacijom.

Među prvima se oglasio Milan Milošević, novinar Srpskog telegrafa.

- Sa Zoranom sam srađivao jako dugo. Drago mi je što je konačno pravda zadovoljena - rekao je Milan na šta se dovezao Miki Đuričić:

RepublikaFoto: printscreen/RTV Pink
Miki Đuričić

- Ja sam imao korektan odnos sa njim, bio je jako pristojan momak, kulturan prema meni, pričali smo običnim stvarima. Ove druge stvari me ne zanimaju. Postoji sud. Ja govorim po svom iskustvu. Možda nije dobro ovo što govorim, ali ja ne mogu lagati. Ćovek je bio jako kulturan... - rekao je Miki.

Pogledajte video kako su zadrugari reagovali kada im je saopšteno da je Zoran Marjanović uhapšen. 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (1)

Loading
Nebojša

16.09.2017 07:50

E sada HAPPY ima da parira PINK. Sada će da usledi HAPŠENJE u sred rjaliti programa. Ako je mogao PINK da napravi rijaliti gde se hapsi ubica, doduše fintom izvedeno da izađe napolje zbog deteta, ovde će uslediti pravo hapšenje ubice.