SLAVLJE KOD ZADRUGARA: Smilja izbačena!

Zadruga

25.09.2017

09:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čim su se probudili, zadrugari su primetili da im u spavaćoj sobi nema jedne cimerke. U pitanju je Smilja Janković, a da je nema, prvi je prokomentarisao Uroš Ćertić, koji je sa ovom, sada već bivšom učesnimcom "Zadruge" ulazio u česte svađe.

- Samo da znate da onog go**eta nema tamo, što znači da je sigurno ili izbačena ili je sama izašla u toku noći! I to u zadnjih šest sati! Tako da je popušila, a mi smo pobedili! Do Laze su je odveli. Čim su joj zabranili kletve i pominjanje ljudi koji nisu ovde, tu je kraj njene igre - srećan je bio kaskader.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Uroš Ćertić

Odmah nakon buđenja, stiglo je i pismo Velikog šefa, u kome je sve jasno rečeno, a isto je imao žarku želju da pročita upravo Uroš.

- Zadrugari, ovim vas zvanično obaveštavamo da je Smilja diskvalifikovana i da više nije učesnik Zadruge! Veliki šef.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Lepi Mića i Smilja u žestokoj raspravi

Podsećamo, Smilja je sinoć izazvala veliki incident kada je Lepi Mića nasrnuo na nju, rekavši mu da je njegova ćerka pobegla za Ameriku jer nije mogla više da trpi da je on seksualno zlostavlja.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading