SLOBA I LUNA IMALI SEKS!

Autor: pink.rs

Zadruga

26.09.2017

09:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Protekle večeri, kada su mnogi zadrugari otišli u svoje krevete, otkrivena je velika tajna Lune Đogani i Slobe Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Sloba i Luna

Iako se nakon posete pevačeve supruge Kristine Kockar i blogerkine majke Anabele Atijas čini kao da su odnosi između Slobe i Lune zahladneli, oni su se samo još više zagrejali.

Naime, Maca Diskrecija je u toku večere Žarku Stanojeviću otkrila kako je pevača i blogerku zatekla u kupatilu, i to u toku seksa!

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Maca i Žarko otkrivaju

- Ušla sam u kupatilo i rekla sam mu da moram da piškim i da neću da ga gledam. I iz tuš-kabine izlazi i ona. Mokra, isto. Znači, imali su seks. Što bi se kupali zajedno inače? Rekla mi je da ćutim jer će ona da otvori usta. Otvori usta, ja se ne bojim! Ja se ne je*em sa oženjenim muškarcem! Lažu narod. Ona je iskrena, ona njega voli. Meni se ne sviđa njegovo ponašanje jer sedi na dve stolice - započela je Maca Žarku priču i dodala:

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Maca priča Žarku šta je videla

- Što bi pustio Lunu da se kupa sa njim ako je oženjen muškarac? Ali dobro, oni su mladi. Mada, on je oženjen. Go je bio, ja sam ga videla. Imali su seks, sigurno. Ne smeju ovako zbog žene, pa sad se kriju po WC.

Žarko nije mnogo komentarisao ovaj slučaj, ali je istakao da se od Slobe očekuje da bude iskren.

Pogledajte video:

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading