MINA: VEŠTICA ME LAŽE

Autor: pink.rs

Zadruga

01.10.2017

09:29

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Drvo mudrosti sinoć se uželelo Mine Vrbaški, te je ova učesnica dobila poziv da dođe u vrt i da malo razgovara sa njim. Žalila se da je nervozna zbog toga što ne zna koliko može da veruje Anđeli Veštici, kao i to da je veoma nervira odnos Veštice i Đeksona.

RepublikaFoto: printscreen/RTV Pink
Mina Vrbaški

- Mislim da me Anđela laže. Ne mislim da govori istinu. Pričala sam sa Đeksonom, i on mi tvrdi da to nije tačno, a ona mi tvrdi kontra priču. - poverila se Mina.

Zadrugarka je otkrila i da se zaljubila u repera i da joj prija njegovo društvo. Drvo je predložilo Mini jednu ideju:

RepublikaFoto: printscreen/TVpink
Mina Vrbaški i Anđela Veštica

- Mina, na tebi je da do utorka izbegavaš Đeksona. Prvo, bićeš nagrađena ako obaviš ovaj zadatak, a drugo, što je još važnije karte će se otvoriti i znaćeš na čemu si posle toga. Moraš mi verovati. Nema spavanja u hotelu, nema druženja sa Đeksonom i nećeš provoditi vreme sa njim! Pokušaj da nađeš neki izgovor - jasno je bilo Drvo mudrosti.

RepublikaFoto: printscreen/TVpink
Mina Vrbaški i Nemanja Đerić

Podsetimo, Mina je pre nekoliko noći poptuno bila van sebe, kada je saznala da su se Anđela Veštica i Đekson poljubili u sudnici. Šta je Mina rekla Đeskonu koji je izgovor njihovog rastanka i šta je prvo uradila nakon što je dobila tajni zadatak pogledajte ovde:

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading