LUNA KOMENTARISALA SLOBINU ŽENU!

Autor: pink.rs

Zadruga

07.10.2017

10:53

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Na jednom od sastanaka u "Zadruzi" gledaoci su pitali šta Luna Đogani misli o tome kako se oseća Slobina žena Kristina Kockar dok gleda kako blogerka ljubomoriše zbog pevača i da li oseća trunku sramote dok naskače na Radanovića.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Prvo, ja ne naskačem na Slobu! Ljubomorna sam, nisam na Macu, ali mi smeta njeno ponašanje, to veče na žurci je počela da prilazi Slobi i da ga hvata za polni organ - odgovorila je Luna.

RepublikaFoto: printscreen/RTVPink
Maca Diskrecija, Senada Nurkić

- Ne! Da on ima polni organ, možda bih ga i uhvatila, ovako... Mene ne gledaju milioni ljudi kako jašem oženjenog muškarca - branila se Maca.

RepublikaFoto: instagram.com/sampanjactatica
Sloba Radanović i Kristina Kockar

Luna je nastavila dalje svoje izlaganje, i dodala kako se ona nije ljubila sa Slobom, i da njegova žena nema razloga da bude ljubomorna, a da je samo priznala svoje emocije pred kamerama. Rekla je i da se zbog toga ne oseća loše i da Maca preko Slobe i nje želi da hvata kadar.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading