Sloba otvoreno pričao o Kiji!

Autor: pink.rs

Zadruga

08.10.2017

11:54

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon što su se konačno prepustili jakim uzajamnim emocijama, Sloba Radanović i Luna Đogani ponovo su došli u centar pažnje. Njegova sinoćna izjava da će se sigurno razvesti od supruge Kije Kockar i da će oženiti Lunu bila je okidač za to da on i Luna porazgovaraju o njegovom odnosu sa Kijom pre nego što se pojavila Luna.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

- Ona je meni bila stvarno velika podrška, ali je umela da uradi tri stvari i onda se jednim postupkom popi*ša na sve to. Ja sam bio taj koji ju je molio i forsirao da ne ide, da ostane, ali ona je htela da ide - govorio je Sloba o Kiji, otkrivši da mu je očigledno smetalo njeno konstantno odsustvo zbog posla stjuardese.

RepublikaFoto: printscreen/TVPink
Luna Đogani i Sloba Radanović

Luna je osetila potrebu i da mu skrene pažnju da joj se ne sviđaju postupci njegove, sada već bivše, ljubavi.

- Ja bih na njenom mestu poslala stvari, vratila bih telefon i nestala. Ja se plašim šta će ona uraditi, a da nisam bila ja bila bi neka druga, da nije ova Luna bila bi neka druga Luna- nadovezala se Luna.

Njih dvoje nisu dugo želeli da se osvrću na Kijine postpuke već su se prepustili poljupcima i nastavili da uživaju u zaljubljenosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading