ŽIŽA: Viktorija je lečena narkomanka!

Zadruga

11.10.2017

11:49

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tokom sastanka na kom su zadrugari imali zadatak da iskreno prokomentarišu jedni druge, Bane Čolak je otkrio šta je Žiža Stojanović pričala Snežani Mišković Viktoriji iza leđa.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Bane Čolak

- Što se tiče gospođe Žiže, ja sam čuo mojim ušima, života mi, ne pomerio se s mesta, kad je rekla za Viktoriju da je lečena narkomanka. Ja nisam imao priliku da joj priđem da je pitam kako je nije sramota, a Viktorija je hrani svaki dan - izjavio je Čolak.

Viktorija uopšte nije bila iznenađena kada je čula šta je Bane rekao.

- Imam potpitanje, da li je ona to rekla iz čista mira ili je neko to rekao - pitala je Viktorija, pa je Milan Milošević potvrdio Banetovu priču.

- To se desilo onog momenta kad je Viktoriji bilo loše. Anđelo je nju branio, a gospođa Žiža je pozvala nekoga i pitala: "Da li je moguće da je ona to?". A ja sam hiljadu puta čuo da je pitala: "Da li je moguće da je Milan gej?". Tako sam čuo i kad je pitala: "Da li je moguće da je Viktorija lečena narkomanka i da ne može da ustane?" - nastavio je Bane.

RepublikaFoto: youtube.com/Zadruga Official
Viktorija

Viktorija je ustala i jasno rekla šta misli o Žiži koja je jedva čekala da dođe do reči.

- Ja njoj itekako skrešem, iako ima toliko godina. Ja znam da Žiža uopšte nije naivna. Ja mislim da je Žiža žestok igrač i da ima duplu priču - objasnila je Viktorija.

Tek tada je Žiža uspela da se odbrani i da zatraži suđenje zbog ovog slučaja.

- Ne znam šta ovaj mali ima protiv mene. To ja nisam rekla. I taj mali će da ide na sud. Ne znam šta si hteo da postigneš - rekla je kratko Žiža u svoju odbranu.

 

 

 

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading